Cercavila Som Escola

Benvolgudes famílies i alumnat de l'Escola Pia Sant Antoni,

Com a part essencial de la Comunitat Educativa de l'Escola, volem fer-vos coneixedors i partícips de la concentració convocada per Somescola.cat el dia 14 de juny al Passeig de Sant Joan de Barcelona a les sis de la tarda.

És una concentració festiva, anirem acompanyats pels nostres fills, els nostres pares, els nostres mestres i professorat, la gent d'administració i serveis, conjuntament amb els nostres gegants. Volem deixar palès el nostre rebuig a la judicialització i politització dels usos lingüístics a l'escola i ratificar el model escolar vigent. Hem de fer-nos sentir d'una manera democràtica, festiva i educativa.

Des de l'Escola Pia Sant Antoni volem mostrar-nos com a Comunitat que defensa el model d'escola actual que és garantia d'integració i bon fer. Ens declarem contraris a un model imposat que no facilita la cohesió social i posa en perill el que s’ha assolit en aquests últims 30 anys.

Per això, us convidem a manifestar el vostre suport a l'escola catalana. Tots aquells que vulgueu afegir-vos ens trobarem a les 16:45 a la porta de l’escola. O bé a l’inici de la concentració, en el punt que l'organització ens assigni per participar-hi amb els nostres gegants. Us informarem via facebook o web de l'escola.

Esperant poder compartir aquesta reivindicació amb vosaltres, us saluda atentament,

Equip Directiu de Sant Antoni


Barcelona 2 de juny de 2014


Enllaços d'interès: