Notícies‎ > ‎

Notícies generals escola


Primera quinzena de juliol

13 de jul. 2020, 0:25 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 13 de jul. 2020, 0:25 ]

Us mostrem les imatges que han anat sortint a les altres xarxes socials. Hem començat les vacances, però l'escola no s'atura. En aquests moments tenim el Casal de Vacances obert i avui comencen les matriculacions als estudis obligatoris. Us recordem que a la pàgina d'inici teniu tota la informació sobre el Casal i les activitats pel curs vinent. Gràcies a totes i tots els col·laboradors.  Imatges.

LListats

7 de jul. 2020, 2:57 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 7 de jul. 2020, 3:18 ]

Ja podeu consultar les llistes d'alumnat que s'ha preinscrit a la nostra escola. Us adjuntem els arxius amb els llistats d'alumnes assignats, els que estan en llista d'espera i la llista de tots els que s'han preinscrit dins els períodes normals de preinscripció. Gràcies a totes les noves famílies que s'incorporen a la nostra escola. 

Esports- JUDO

3 de jul. 2020, 2:06 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Avui tanquem el setmanal de notícies judokes després de 3 mesos! Com ja vam introduir a l'anterior "post", compartim les solucions del joc de les 7 diferències! Afanya't a comprovar si les vas identificar totes!

També acompanyem la publicació de cloenda amb un últim dibuix; aquells i aquelles que ho vulguin, podreu pintar-lo al vostre gust :)
Per últim i no menys important, enllacem dos vídeos creats pel nostre tècnic de judo, el Joan Conesa, que ens convida a seguir cuidant la forma durant l'estiu mitjançant uns exercicis originals i amb transferència a la modalitat. 



També ens recorda la importància de respectar les normes de seguretat i de desconnectar durant les vacances!!
LA SECCIÓ DE JUDO VOS DESITJA MOLT BON ESTIU.
#judoepsa #epsaesports



Setmana del 22 al 28 de juny

29 de juny 2020, 4:24 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Acomiadàvem
 la setmana passada amb retrobaments estranys el curs, però no totes i tots. L'alumnat de PFIs i de 2n de Batxillerat han estat preparant les proves, en un cas les d'accés al CFGM i en l'altre cas les PAU, que continuen preparant fins demà presencialment i virtualment o de les dues maneres a l'hora per part del professorat. Per tant, un agraïment especial per tot el professorat de tota l'escola que, juntament amb tota la comunitat educativa, PAS, direcció, famílies... han aconseguit donar sentit a què fa l'escola, educar, crear vincles... Ara restem uns quants encara a l'escola i vivim el CASAL DE VACANCES!!!!
Gràcies a totes i tots i Bon Estiu!
Fotografies

Esports - JUDO

25 de juny 2020, 4:28 publicada per Escola Pia Sant Antoni

La secció de judo comparteix un divertit dibuix per pintar amb els colors que més agradin a cadascú.
També acompanya la publicació de la setmana amb una imatge plena de reptes: atreveix-te a trobar les set diferències!! I sigueu pacients...la setmana que ve acomiadem el recull de notícies fins el curs vinent. 
#somjudoepsa #somepsaesports


Setmana del 15 al 21 de juny

22 de juny 2020, 3:20 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Setmana de comiats, retrobaments presencials sota les mesures de DMM: distància, mans i mascareta, festes virtuals de comiat... Val a dir que al llarg d'aquesta setmana entrant seguirem penjant imatges d'aquesta darrera setmana i acomiadarem el curs als volts del 26 de juny. Aquelles famílies que vulguin compartir els seus moments d'estiu amb l'escola poden enviar les imatges a comunicacioepsa@santantoni.epiaedu.cat però com en el cas de totes les imatges del temps de confinament i les diferents fases ja us demanen disculpes per avançat si tot no ho podem publicar, així i tot, com ha passat al llarg d'aquests dos/tres mesos ho intentarem aconseguir, és la nostra fita per no perdre el vincle amb totes i tots vosaltres.  🎉🎉🎉 BON ESTIU!!! 🌴⛱️🏠 #epiasantantoni

Esports - JUDO

15 de juny 2020, 6:58 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 15 de juny 2020, 6:59 ]

Feliç dilluns a tothom! La nostra secció de judo torna amb diverti-propostes pels més petits. Veureu que el laberint cada cop és més complicat, però no impossible, atreveix-te amb el repte i ajuda a la mascota Jaky.
També compartim un nou dibuix; només cal donar-li color i alegria. Bon final de curs a tots i totes.
#epsaesports #judoepsa

Imatges setmana del 8 al 14 de juny

15 de juny 2020, 6:53 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Us mostrem les imatges d'aquesta setmana que va començar amb la reobertura parcial per aquelles famílies que ho necessitaven les aules d'Infantil, de les classes de preparació de les PAU per 2n de Batxillerat... temperatura, alfombretes, sabó, mascaretes. Una realitat diferent de la qual ens anem acostumant dia rere dia... i ja s'acosta la fi del curs i els retrobaments amb alguns alumnes per tancar el curs de la millor manera possible, això sí, a alguns metres de distància... Gràcies comunitat educativa per fer possible una altra setmana d'imatges.

ESPORTS: CEEB-ZONA CROSS

8 de juny 2020, 6:16 publicada per Escola Pia Sant Antoni

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona fa un pas endavant en el seu afany per proposar respostes actives als nens, nenes, joves i ciutadania en general relacionades amb la pràctica esportiva adaptada a les circumstàncies de la situació generada per l’estat d’alarma arran de la pandèmia del Coronavirus.

Us presentem el Zona Cros: diferents circuits urbans per sortir a córrer a qualsevol nivell i repartits simultàniament per tots els barris de la ciutat. Us proposem, a partir del dimarts 2 de juny, que sortiu a córrer i completeu els que tingueu més a prop de casa. Quan vulgueu. Tots aquests circuits, de recorregut curt, són respectuosos i compatibles amb la normativa derivada de l’estat d’alarma decretat per les autoritats públiques i sanitàries. 

Però això no és tot: Engeguem un joc, una challenge. A mesura que aneu completant els diferents circuits, ens ho feu saber. Cada cinc circuits tindreu medalla virtual i, entre tots i totes les que les aconsegueixin, hi haurà sorteig d’inscripcions gratuïtes per la Challenge de Cros del curs vinent. Apunteu-vos i conegueu tots els detalls i recorreguts: https://ceeb.cat/challenge-cros/zona-cros/


Esports - JUDO

8 de juny 2020, 6:12 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Aquesta setmana ens adrecem als més grans de la casa. La secció de judo ofereix una altra sessió en format de circuit de força per a tots aquells i aquelles que agraeixen propostes per mantenir-se actius i no perdre els hàbits saludables. 
A més a més, acompanyem la rutina amb algunes reflexions molt interessants del mestre Jigoro Kano. Gaudiu-les.


#somepsaesports #epsajudo

1-10 of 1947