Notícies‎ > ‎

Notícies generals escola


Pensaments de Sant Josep de Calassanç

27 de març 2017, 4:25 publicada per admin epsa   [ actualitzat el 27 de març 2017, 4:25 ]

El pensament de Sant Josep de Calassanç escollit per aquesta setmana és:
«El que fa el savi des de bon començament, és el que realitza el neci al final i per força»
Sant Josep de Calassanç (1640)

Fem Àgora

26 de març 2017, 23:26 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 26 de març 2017, 23:33 ]

El cartell dissenyat per l´alumna Laia Maria de primer de batxillerat, ha estat seleccionat per a representar el fem àgora d´aquest any.  Enhorabona Laia ! Tots n´estem molt contents!

La trobada es realitza anualment, i hi participen  tots els alumnes de primer de batxillerat de les escoles pies de Catalunya.
El tema proposat per a aquesta trobada filosòfica és l´impacte de les noves tecnologies en la nostra manera de ser i de viure com a éssers humans.
El disseny de la Laia és un bon símbol d´aquest nou espai d´interrogació que ens genera la tecnologia, i expressa amb enginy i bellesa la perplexitat i alhora la curiositat que tot aquest tema pot desvetllar en tots nosaltres.

Gràcies Laia, vas tenir una bona idea i ens en has sabut brindar una millor expressió artística!!!

3r de Primària practica judo

24 de març 2017, 11:47 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 24 de març 2017, 11:48 ]

Els nens i nenes de 3r de Primària, després d'algunes setmanes practicant a l'escola, han participat d'una activitat de Judo promoguda per l'Ajuntament de Barcelona. Juntament amb alumnes d'altres escoles, els i les judokes de l'escola han gaudit d'un matí d'esport, diversió i convivència. Des del Departament d'Educació Física volem agrair al Joan Conesa la seva ajuda durant el desenvolupament de les classes. 

En el següent ENLLAÇ trobareu algunes de les fotos de la jornada. El reportatge complet el podeu veure al BLOG d'Educació Física i Psicomotricitat.

P3 pinta amb xocolata!

24 de març 2017, 9:27 publicada per admin infpri

Aquesta setmana, al taller toca-toca,  els nens i nenes de P3 han experimentat pintant amb xocolata. Utilitzant els dits com a pinzell han pogut experimentar amb la textura de la xocolata tot pintant un ou,  fent traços sobre paper i empastifant-se finalment totes les mans i les cares...ja que han acabat tastant-la. Aquí podreu veure unes imatges de com van acabar tots!! S’ho van passar pipa...i llepant-se els dits!
Enllaç a les fotografies

Mà de contes 24 de març

24 de març 2017, 9:04 publicada per admin infpri

Aquí teniu les fotografies de la mà de contes d’aquesta setmana on els familiars dels nostres protagonistes han vingut a explicar contes a les respectives aules. L’Adnan, la Maria Kasandra, el Rayan i l'Anna  han estat molt contents de rebre aquesta visita tant especial!


Enllaç a les fotografies


BONNE LECTURE!

22 de març 2017, 0:28 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 22 de març 2017, 0:32 ]

BONNE LECTURE!

Hem sortit a la premsa local de Saint Péray amb motiu de l'intercanvi amb França.


Carta a l'alcaldessa

20 de març 2017, 4:35 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 20 de març 2017, 9:59 per admin infpri ]

Benvolgudes i benvolguts,
Estem molt contents/tes perquè ens ha arribat un correu de la Sra. Ada Colau dirigida als nostres nens i nenes  i la volem compartir amb tots vosaltres!  
Ja fa un temps que a classe, preocupats per una situació real viscuda al nostre barri, van voler manifestar la seva       inquietud a la Sra Alcaldessa i van escriure una carta. La Paquita la va enviar, i aquí us deixem la carta i la resposta:Resposta:

 

Benvolguts nens i nenes de 3r C,

 

Moltes gràcies per enviar-me la vostra carta. Per mi és molt important conèixer el vostre punt de vista, perquè com aciutadans i ciutadanes de Barcelona teniu molt a dir sobre quina ciutat voleu i com voleu transformar-la.

M’ha agradat molt saber que us impliqueu en la vida de la ciutat que compartim, i veure que us preocupeu per la gent del vostre barri, Sant Antoni, i que busqueu solucionsCom vosaltres, a l’Ajuntament de Barcelona també ens preocupa molt que hi hagi persones que viuen al carrer, i estem posant tots els esforços perquè tothom visqui en condicions dignes. Per fer-ho possible, tenim la col·laboració de molta gent que coneix molt bé el tema, com les entitats de la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar, i també persones que han viscut al carrer o que encara hi viuen.

No volem que ningú es quedi fora al carrer, i intentem evitar-ho oferint tot el nostre suport a aquelles persones que ho necessiten: menjadors, albergs municipals i ajut per sortir d’aquesta situació. És important que sapigueu que quan veieu una persona dormint al carrer, amb tota seguretat l’Ajuntament ja haurà parlat amb ella perquè vagi a un dels nostres recursos. Tot i que hi ha aquests serveishi ha persones que viuen al carrer que no sempre decideixen anar a un alberg, i no els podem obligar a fer-ho. El que fem aleshores és acompanyar-los, garantint que no els falti de res, i esperant que en algun moment vulguin venir als equipaments municipals permanents.

Sabem que fa unes setmanes va venir una onada de fred, i a tots i totes vam posar el crit d’alerta pensant en les persones que dormien al carrer. Durant aquells dies vam posar en marxa el dispositiu de l’Operació Fred, perquè tothom que necessités protegir-se’n pogués venir als equipaments de sempre i a d’altres addicionals que es van preparar aquells dies. Estigueu tranquils, perquè durant aquests dies de temperatures gèlides, l’Ajuntament va disposar de lloc suficient per a tothom que ho va necessitar.

A l’Ajuntament estem convençuts que el dret a un habitatge és un dret essencial, i estem destinant molts diners a ampliar els nostres recursos per facilitar l’accés a un habitatge digneEl programa es diu ‘Primer la Llar’ perquè les persones que viuen al carrer accedeixin primer a un pis, i a partir d’aleshores, un cop tinguin aquesta necessitat coberta, puguin centrar-se en buscar una feina i restablir la normalitat a les seves vides.

Sé que teniu moltes ganes de canviar coses i que voleu una ciutat sense desigualtats. Com sabeu, com a alcaldessa, tinc la gran responsabilitat de fer que aquesta ciutat funcioni, però tinc clar que és una cosa que no puc fer jo sola i necessito comptar amb totes i tots. Moltes gràcies per la vostra implicació, i no deixeu mai d'estar atents a tot el que passa a la ciutat. Amb la vostra exigència i la vostra ajuda, aconseguirem que Barcelona sigui una ciutat més amable, justa i igualitària.

Una abraçada!
 

Institut Neurociència UAB

20 de març 2017, 4:31 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 20 de març 2017, 4:32 ]

Els alumnes de Biologia de batxillerat han visitat l'Institut Neurociència UAB. 

Una visita molt interessant pel contingut i pel lloc.
Acord amb l'Alianza para la FP Dual

20 de març 2017, 4:28 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 20 de març 2017, 4:28 ]

L'Escola ha signat un acord amb l'Alianza para la FP Dual en el marc del JOBarcelona realitzat la setmana passada. Des d'aquesta aliança es vol donar a conèixer i potenciar la formació Dual, una manera d'aprendre directament a l'empresa, no tan sols realitzant les pràctiques sinó fent parts del currículum, exclusivament a l'empresa. Us adjuntem un parell de fotos i la nota de premsa.Pregària de primària

20 de març 2017, 2:38 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 20 de març 2017, 2:42 ]

El divendres 17 de març els nois i noies del racó de pregària de primària es van trobar per parlar de la Quaresma. Mireu que bé s'ho van passar.

EQUIP PASTORAL-UNESCO
1-10 of 1077