Notícies‎ > ‎

Notícies generals escola


Magic Line de Barcelona

publicada per admin epsa2   [ actualitzat el ]

Dilluns 19 de març els alumnes de 4t d'ESO han dut a terme part de la Magic Line de Barcelona (travessa per tots els turons de Barcelona).
Com ja és tradició des de fa uns anys els alumnes de 4t d'ESO han realitzat el recorregut dels turons de Barcelona sortint de bon matí del Parc de les Aigües per enfilar-se tot seguit al Turó de la Rovira. D'allí saltar a la Muntanya del Carmel, a la Creueta del Coll, al Tibidabo i finalment a St Pere Màrtir, per acabar arribant al roseral del Parc de Cervantes a la Zona Universitària per la tarda.

Galeria Fotogràfica

Gràcies

Pregaria de Quaresma

19 de març 2018, 0:43 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 19 de març 2018, 0:43 ]

El passat dijous vam celebrar la Pregaria sobre la Quaresma. Els nens van dibuixar sabates per a les cames de la Vella Quaresma, personatge principal de la pregaria.

La Quaresma és el temps de reflexió abans d'arribar a la Setmana Santa.

Les cames de la Vella Quaresma representen les set setmanes que van des que s'acaba el carnaval, fins la Setmana Santa. Cada setmana se li ha de treure una cama fins que es quedi sense elles.

Quarta trobada del Letras al Mar

16 de març 2018, 12:04 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 16 de març 2018, 12:04 ]

Els nois i noies de 6è de Primària que participen al club de lectura virtual Letras al Mar han realitzat una nova trobada a la Biblioteca Sant Antoni Joan Oliver per parlar del llibre "Mambrú perdió la guerra". Un cop més han pogut observar la lectura des de diferents òptiques, expressant emocions i gaudint de la dinàmica.

Mà de contes 16 de març

16 de març 2018, 9:08 publicada per admin infpri

Aquí teniu les fotografies de la mà de contes d’aquesta setmana on els familiars dels nostres protagonistes han vingut a explicar contes a les respectives aules. La Martina R, el Junqui i la Zoe F han estat molt contents de rebre aquesta visita tant especial!
Enllaç a l'àlbum de fotografies

Toca-toca P3: Pintem amb xocolata!

16 de març 2018, 3:56 publicada per admin infpri

Aquesta setmana, al taller toca-toca,  els nens i nenes de P3 han experimentat pintant amb xocolata. Utilitzant els dits com a pinzell han pogut experimentar amb la textura de la xocolata tot fent traços sobre paper i empastifant-se finalment totes les mans i les cares...ja que han acabat tastant-la. Aquí podreu veure unes imatges de com van acabar tots!! S’ho van passar pipa...i llepant-se els dits!

Enllaç a l'àlbum de fotografies

5è de Primària practica escalada

15 de març 2018, 5:28 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 15 de març 2018, 5:28 ]

Els nois i noies de 5è de Primària, després de fer una introducció a les classes d'Educació Física, han practicat escalada al Climbat Foixarda. Ha estat una gran experiència, plena de reptes i d'autosuperació. Us deixem amb unes quantes imatges de la jornada (ENLLAÇ FOTOGRÀFIC). Si voleu veure el reportatge sencer, visiteu el blog d'Educació Física i Psicomotricitat clicant al següent ENLLAÇ.

6è de Primària visita el Refugi 307

15 de març 2018, 1:29 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 15 de març 2018, 1:30 ]

Els alumnes de 6è de Primària han visitat el Refugi 307, un dels refugis antiaeris construïts durant la Guerra Civil amb l’objectiu de protegir la població dels bombardejos indiscriminats que va patir Barcelona. El treball de molts veïns del barri del Poble Sec queda reflectit en aquest espai, que ens ajuda a tenir present un moment molt cruel de la nostra història recent.PFI de comerç fent un estand.

14 de març 2018, 11:11 publicada per admin epsa

 
L'alumnat del PFI de comerç col·labora amb el SEFED. Realitzen el disseny i muntatge de l'estand de la Fira Internacional d'empreses simulades. Mireu l'àlbum de fotos.

2n Batxillerat visita la Borsa

12 de març 2018, 8:45 publicada per admin epsa

L'alumnat de 2n de Batxillerat de la modalitat social visita la Borsa de Barcelona.
                                       Imatges

Mà de contes 9 de març

9 de març 2018, 7:57 publicada per admin infpri

Aquí teniu les fotografies de la mà de contes d’aquesta setmana on els familiars dels nostres protagonistes han vingut a explicar contes a les respectives aules. La Berta, l'Athena, el Reyad, l'Aiden, el Diego G i l'Amy han estat molt contents de rebre aquesta visita tant especial!

1-10 of 1317