Notícies‎ > ‎

Notícies generals escola


Suport Vital Bàsic: 4t d’ESO explica a 2n de PRIMÀRIA

publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el ]


L’alumnat de 2n de Primària ha pogut comprovar fins on arribaran els seus coneixements de Suport Vital Bàsic gràcies a l’explicació de l’alumnat de 4t d’ESO. El suport vital bàsic és un programa en espiral que s’imparteixin en totes les etapes de l’escola. Fotografies.

Psicomotricitat: petits i grans

publicada per Escola Pia Sant Antoni

L'alumnat de 4t d'ESO d'Ulisses avui ha compartit una estona de joc a la sala de psicomotricitat amb els infants de P5. Aquests els hi han explicat com funcionen els diferents espais i quins són els jocs que més els hi agraden. Aquesta experiència els ha de servir als grans per a poder preparar les sessions de joc dins el seu Tastet Socioesportiu. Fotografies.

DENIP-comencem...

20 de gen. 2020, 23:46 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Els nostres alumnes estan fent al llarg de tota la setmana l'activitat del DENIP, la proposta d'activitat ha estat feta pels delegats i delegades de totes les escoles Pia de Catalunya i aprovada per l'alumnat i docents de les escoles. Enguany el tema triat són les BANDEROLES TIBETANES PER LA PAU, on els nostres alumnes escriuran els seus desitjos i missatges de pau i esperem que el fort vent que està fent aquests dies a Catalunya ens ajudi a escampar aquests bons desitjos. 

CURSA SANT ANTONI

19 de gen. 2020, 12:39 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 19 de gen. 2020, 12:40 ]

Un cop més, la representació de la nostra escola a la Cursa de Sant Antoni ha estat espectacular! Des de P3 fins a l'ESO hem tingut representants a totes les categories. Enhorabona a tots i totes per la vostra participació i per fer visible encara més la nostra escola al barri! Gràcies famílies per fer-ho possible!

XOCOLATADA PER SANT ANTONI

19 de gen. 2020, 11:57 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 19 de gen. 2020, 11:57 ]

Ja ha arribat la tarda més dolça de tot el curs: la gran xocolatada per Sant Antoni! Quina millor manera de celebrar el patró del barri i l'inici de la Festa Major que menjant xocolata desfeta i alguna coseta per sucar? De debò que ho hem passat d'allò més bé...

6è Prim. IA EDAT MODERNA

19 de gen. 2020, 11:49 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 19 de gen. 2020, 11:50 ]

Els nois i noies de 6è de Primària han finalitzat el seu itinerari de l'Edat Moderna fent una representació d'algunes situacions de la vida d'aquella època. L'Itinerari d'Aprenentatge "El Mediterrani no és segur... Per on anem a buscar les espècies ara?" ha donat peu a conèixer un dels grans moments històrics i també d'assaborir alguns dels productes que es van descobrir a l'altra banda del planeta.

ESPORTS-EPSA

16 de gen. 2020, 22:32 publicada per Escola Pia Sant Antoni

La secció esportiva de l'escola té dues grans novetats a compartir aquesta setmana. En primer lloc, l'inici dels entrenaments de preselecció de l'esperada i trepidant "Copa Colegial". En segon lloc, la inauguració oficial del projecte "tecnifi-passió"; una iniciativa oberta als equips de bàsquet de 4t, 5è i 6è de primària, que persegueix la finalitat d'acompanyar els entrenaments amb un treball paral·lel de perfeccionament i individualització. Esperem poder obrir-ho a altres cursos i categories en un futur proper. IMATGES.

Esports - Volei

9 de gen. 2020, 23:32 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Des d'EPSAesports engeguem el 2020 felicitant la participació i el "bon fer" que el nostre Juvenil Mixt de Volei va demostrar el diumenge 22 de desembre en la seva estrena a la competició "COPA CEEB". L'esdeveniment, conegut a tota Barcelona, genera un clima de convivència genial on diferents escoles i entitats lluiten per créixer com a equip i arribar al pòdium.
Els nostres van quedar-se a les portes de la final en un disputat partit contra IES Jaume Balmes.
És tot un orgull veure com la secció de volei va millorant a gran ritme.

Missa del pollet

25 de des. 2019, 0:22 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Hem tornat a celebrar la Missa del pollet, que com cada any, oficiada pel P. Andreu Trillà i organitzada pel MOU-TE ha omplert l'església de gom a gom. La lectura de "La llum al país de la nit" d'en Francesc Botey (1931-1996, escolapi) amb les imatges de la Rita Cullà projectades van fer que la nit fos especial. "Encara que Jesús (Déu) naixés mil vegades a Betlem, si no naixés en la teva vida, Ell naixeria inútilment i tu restaries perdut, perquè Jesús està en cada infant i jove, i en tots els nostres cors".

Cicle Inicial fa cagar el tió!

21 de des. 2019, 8:34 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 21 de des. 2019, 8:34 ]

Els nens i les nenes de 1r i 2n de Primària han fet cagar el tió per celebrar la proximitat de les festes de Nadal. Un darrer dia de trimestre que ha barrejat emoció, tradició i somriures.

1-10 of 1836