Notícies‎ > ‎

Notícies generals escola


Començament activitats Casal

30 d’ag. 2019, 11:33 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 30 d’ag. 2019, 11:34 ]

Us adjuntem i mostrem amb imatge la carta amb la informació dels inicis de les diferents activitats del Casal. 

Acte distinció PAU

19 de jul. 2019, 11:42 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Avui, divendres 19 de juliol s’ha celebrat l’Acte de  Distinció a l’alumnat que va obtenir una  qualificació de 9 o més a les PAU a l'Auditori, a Barcelona. En Misael Malqui és un dels alumnes que ha rebut la distinció. L’han acompanyat la seva família i en Roger Bernet, director pedagògic de secundària. L’acte ha comptat amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Quim Torra. FELICITACIONS!!
Fotografies

EPSAprofita'm

15 de jul. 2019, 0:12 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Des d'EPSAprofita'm ens recorden que encara tenim llibres per bescanviar de primària i secundària i per tant en horari extraordinari obriran el proper 17 de juliol a la tarda!
Gràcies!!

Programa LECXIT-Òmnium i Escola

14 de jul. 2019, 0:55 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Des d’Òmnium les Corts van engegar fa un parell d’anys el programa LECXIT, amb el qual es vol millorar la competència i el plaer per la lectura en català dels nostres infants. El programa s’ha realitzat aquest curs a la nostra escola i a principis de juny es va fer el comiat amb un berenar amb familiars, professorat i voluntariat. Us penjem l'enllaç de la notícia que a més teniu adjunt. Informació notícia sencera

Casal de Vacances

10 de jul. 2019, 2:03 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Com cada estiu l'equip educatiu del Casal de Joves Calassanç no marxem de vacances! 
Apostem pel lleure per seguir creixent infants i monitors. 
Del 25 de juny fins al 2 d'agost des dels més petits 3 anys fins als més grans, els SuperGegants 17 anys. Compartim un projecte comú en què tots hi tenim cabuda. 
Aquest any ens sumem al crit contra el canvi climàtic i intentarem en cada acció del quotidià aportar el nostre granet de sorra per protegir el nostre planeta.
Xarxes:
Instagram: casaldejovescalassanc
Telegram: casaljovescala


#beuresenseplàstic: Bona Pràctica

9 de jul. 2019, 23:41 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 9 de jul. 2019, 23:41 ]

Us fem a mans l'enllaç a la bona pràctica de l'escola que apareix amb moltes d'altres dins la guia de casos d'èxit. Aquesta guia mostra un seguit de bones pràctiques que busquen l'eliminació dels plàstics d'un sol ús. 
La finalitat d'aquesta guia és proporcionar als membres de la xarxa exemples de diferents actuacions que busquen la reducció de l'ús d'envasos de plàstic d'un sol ús per beure o proposen alternatives més sostenibles. 
La compilació de casos d'èxit va destinada tant a comerços, com a entitats, empreses, associacions i organitzacions de tot tipus i pretén ser una orientació i una ajuda. 
La Bona Pràctica ha estat desenvolupada per l'Oriol Batlle com a impulsor.

EPSAprofita'm URGENT!!

5 de jul. 2019, 0:42 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 5 de jul. 2019, 1:05 ]

Com cada any, des del projecte EPSAprofita'm de l'AFA i d'acord amb la direcció de l'escola, es continua treballant per reutilitzar llibres de text amb l'objectiu de compartir i promoure solidaritat, igualtat i respecte davant els llibres comunitaris, a la vegada que s'intenten rebaixar les càrregues econòmiques que suposa a totes les famílies la seva compra. 
Per això, es recullen, intercanvien i cedeixen llibres escolars. A continuació i adjunts a la notícia trobareu les cartes amb la informació que des del projecte ens han fet arribar per a totes les famílies. Gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

100% APROVATS PAU

28 de juny 2019, 1:05 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Ja tenim els resultats de les PAU i ha aprovat el 100% de l'alumnat. A més el Misael Malqui ha obtingut una menció d'honor.
Els felicitem a totes i tots!!

Copa Colegial

27 de juny 2019, 23:07 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 27 de juny 2019, 23:09 ]

L'alumnat i els jugadores i les jugadores Èlia Tena i Oriol García van participar aquest passat dimecres a l'ALL-STAR de la Copa Colegial al col·legi Sant Gabriel de Sant Adrià. A més de representar l'escola van poder gaudir d'una experiència única amb la companyia d'altres nois i noies de les diferents escoles d'aquesta competició esportiva escolar tan potent.
És fantàstic que jugadors de les nostres seccions visquin moments i creïn xarxa a través d'activitats com aquesta.
Molt bon estiu a tothom.

3r Prim. Itinerari d'Aprenentatge

26 de juny 2019, 12:16 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 26 de juny 2019, 12:16 ]

L'última tarda del curs, els i les alumnes de 3r de Primària van presentar a les famílies la maqueta que havien treballat per equips cooperatius a l'itinerari d'aprenentatge "D'on surt l'aigua de l'aixeta?"

1-10 of 1732