Notícies‎ > ‎

Notícies generals escola


Vídeo del Musical de 6è

publicada per admin infpri   [ actualitzat el ]

Ja teniu disponible el vídeo complet del musical "RADIO HITS 40 FM" que va representar l'alumnat de 6è de Primària a final de curs. Moltes gràcies a la família Salrach Puig per la seva inestimable col·laboració.
Cliqueu al següent ENLLAÇ per accedir a la web de 6è.

FOTOS INFANTIL I PRIMÀRIA

27 de juny 2017, 1:13 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 27 de juny 2017, 1:13 ]

Benvolgudes famílies,
Us oferim un recull de fotografies dels grups d'Infantil i Primària realitzades els darrers dies de curs. Seran un bon record d'aquest curs que finalitza i una bona manera de desitjar-vos molt bon estiu.

Pensaments de Sant Josep de Calassanç

25 de juny 2017, 23:44 publicada per admin epsa   [ actualitzat el 25 de juny 2017, 23:44 ]

El pensament de Sant Josep de Calassanç escollit per aquesta setmana és:

«
 No m'acabo de decidir a demanar-li al Senyor que l'alliberi de les tribulacions, sinó més aviat que li doni paciència per suportar-les i un gran amor per no sentir-les»
Sant Josep de Calassanç (1631)

Cloenda de curs del programa Escoles + Sostenibles de Barcelona

21 de juny 2017, 23:43 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 21 de juny 2017, 23:43 ]

A final de curs tot són tancaments de projectes, o si més no punts i seguits que esperen ser continuats al setembre. En aquest sentit el Grup Verd no n'és una excepció.
Aquest curs ha estat ple d'activitats, idees dutes a terme i projectes: 
Per una banda, hem engegat i acabat de polir la campanya Verda i Merda. La classe guanyadora va poder participar en un taller de percussió amb material reciclat per fer el vídeo "Bon estiu" que trobareu penjat al web. I la classe perdedora va haver de netejar la seva classe i deixar-la impol·luta per practicar això de la neteja.
També hem participat una any més de la campanya E+S (esmorzars més sostenibles). Dins de la campanya Verda o Merda hem intentat convèncer els nostres companys d'embolicar els seus esmorzars amb materials reutilitzables com boc'n rolls o taifes; i els resultats ens encoratgen a seguir endavant el curs que bé (vegeu les gràfiques).
I entre altres projectes i activitats més puntuals, també hem participat de la cloenda de l'E+S que es va fer al parc de l'Espanya Industrial amb altres escoles i eskamots verds. Us deixem un petit reportatge fotogràfic perquè us en feu una petita idea.
Va ser una gran experiència, d'on vam.treure moltes idees per seguir amb la nostra tasca el curs que bé; perquè si no és ara, quan? I si no som nosaltres, qui?

Bon estiu!
Mr. Green i los Verdesitos


Infantil: festa final de curs

20 de juny 2017, 23:45 publicada per admin infpri

Ahir a la tarda, els nens i nenes d'Infantil van celebrar el fi de curs amb una festa al pati de l'escola. Música, gelats, i moltes ganes de ballar i divertir-se van ser els ingredients principals per a acomiadar aquest curs. Esperem que el curs vinent sigui tant gratificant com aquest i desitgem que tots i totes passeu unes bones vacances!

Enllaç a les fotografies

P5. Itinerari d'aprenentatge: Com és que ens cauen les dents?

20 de juny 2017, 2:27 publicada per admin infpri


Durant aquest tercer trimestre els nens i nenes de P5 han portat a terme el seu itinerari d'aprenentatge: Com és que ens cauen les dents?
A partir d'un conte que van rebre a la classe, i que molts dels nostres alumnes de P5 començaven a "perdre dents" vam decidir que podríem investigar el perquè ens passava això tots junts, fent-nos preguntes de quantes dents ens havien caigut, que menjàvem quan no teníem dents, fent gràfiques de quantes dents ens havien caigut entre tots... un munt d'activitats que ens van portar a descobrir la importància de la bona alimentació per a la nostra boca, així com conèixer millor la nostra cavitat bucal i tot el què podem fer per a cuidar-la. Finalment, i com a activitat final, i després de rebre molta informació i consells d'experts com els nostres padrins de cinquè, vam organitzar un esmorzar saludable a cada classe per tal de cuidar bé la nostra salut i també les nostres dents!!
Aquí teniu les imatges de totes les activitats que hem fet durant el nostre itinerari per tal de respondre la nostra pregunta inicial.P4, s'inicia amb un itinerari d'aprenentatge

20 de juny 2017, 2:09 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 20 de juny 2017, 2:10 ]


Durant aquest últim trimestre els nens i nenes de P4 s'han iniciat en l'aventura del projecte SUMMEM tot fent un Itinerari d'aprenentatge sobre les plantes. Arran d'una visita a l'hort de l'escola va sorgir aquesta pregunta: Com és que en un tros de terra hi surten plantes i en l'altre no?
A partir d'aquí van iniciar un camí per investigar i conèixer com creixen les plantes, què necessiten per viure, van poder observar diferents tipus de llavors, van visitar els laboratoris de l'escola, van aprendre moltes coses dels seus companys de 2n de primària....un munt d'activitats que finalment van resoldre tots els seus dubtes. A partir de les seves inquietuds i utilitzant un munt de recursos, finalment van poder explicar als seus padrins de 3r de primària tot allò que havien après durant el seu itinerari. Aquí teniu les imatges de tot el procés i totes les activitats que han estat fent durant aquest trimestre.


6è de Primària de Colònies a Camprodon

20 de juny 2017, 1:59 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 20 de juny 2017, 1:59 ]

Els nois i noies de 6è han pogut gaudir d'un final de curs ple d'aventures. Han estat quatre dies a Camprodon practicant caiac al riu Ter, rutes precioses de btt, circuits d'aventura i tirolines que estimulaven l'adrenalina, quads que els posaven a prova davant de les dificultats i moltíssimes coses més.
Hem gaudit d'una estada meravellosa on la companyonia i l'amistat han estat els factors comuns. Us deixem amb un extens document fotogràfic.

4t de Primària de colònies a la Pobla de Cérvoles

20 de juny 2017, 1:45 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 20 de juny 2017, 1:46 ]

Els nens i nenes de 4t de Primària han passat el tram final del curs a la casa de colònies Cal Gort, a la Pobla de Cérvoles (Lleida). Han estat uns dies de convivència i amistat, on han pogut conèixer els misteris de l'apicultura i la singularitat de l'ecosistema de l'alzinar.

2n de Primària de colònies a Can Rigol

20 de juny 2017, 1:43 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 20 de juny 2017, 1:44 ]

Els nens i nenes de 2n de Primària han gaudit d'uns dies de colònies a Can Rigol, on la convivència, l'amistat i el bon humor han estat presents durant tota l'estada. Natura, calor i unes bones remullades han estat la millor manera d'acomiadar el curs.

1-10 of 1168