Notícies‎ > ‎

Notícies generals escola


Imatges de la tercera setmana

5 d’abr. 2020, 10:51 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Com ja fa dues setmanes, seguim rebent imatges i seguim penjant-les a Instagram i, si és possible, a Twitter. Aquest és el recull d'aquesta setmana passada on ja podem veure algunes imatges de reunions de professorat, d'entrevistes i de l'alumnat fent les tasques educatives encomanades. Recordem a més que, tant o més important és, l'acompanyament emocional com l'educatiu. També agrair a totes les famílies que segueixin enviant les imatges als tutors, a les tutores, al professorat tant especialista com de secundària i al professorat de PFI i de cicles i a l'alumnat més gran de Batxillerat així com als docents les imatges que van arribant. Moltíssimes gràcies a tothom!!! Fotografies.

Informacions Infermeria

2 d’abr. 2020, 7:00 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 2 d’abr. 2020, 7:00 ]

A la pàgina web d'Infermeria s'ha afegit un formulari de consultes sobre el coronavirus. Si teniu dubtes i els voleu consultar entreu-hi i ompliu-lo.

Imatges segona setmana de confinament

29 de març 2020, 8:58 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 29 de març 2020, 9:00 ]

Com la setmana passada, aquesta també les persones que som membres de la Comissió de Comunicació hem estat penjant les vostres imatges a les xarxes socials i ara us fem a mans el recopilatori. Recordeu que anem amb una mica de retard entre que les envieu i es publiquen, primer de tot per no saturar, segon per cercar entre totes i tots, la frase adient per a cada imatge, així com la seva maquetació. Per exemple els vídeos han de ser redimensionats a 600x600 o les imatges també. Gràcies per totes les imatges que ens feu arribar. Ànims, paciència i tranquil·litat!! Us enyorem i us notem a faltar, a petites i a grans, a les alegres i als "barrufets enfadats"... perquè no és el mateix que comptar amb vosaltres al davant!!! Gràcies a tota la comunitat educativa per permetre que entrem a casa vostra i per mostrar petits bocinets del vostre dia a dia. I, perdoneu les errades amb els noms i gràcies per avisar de seguida!!! Les xarxes socials tenen això, són immediates!   Fotografies.

L'escola a TV3: targetes menjador

24 de març 2020, 1:27 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 24 de març 2020, 1:35 ]

El passat diumenge Educació ens va informar que s'havia de trucar a les diferents famílies, citant-les a l'escola, amb un horari establert, el dimarts 24 de març, per poder dur a terme el repartiment de les targetes. El personal del PAS, treballant virtualment i de forma compartida amb un full de càlcul de Google Docs va fer les trucades, després que diumenge al vespre s'enviessin els mails personalitzadament. Com bé esmenten al TN de TV3, la feina logística és la més important.
  

Imatges d'aquesta setmana!

22 de març 2020, 1:01 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Des de la comissió de Comunicació hem estat publicant, després de maquetar en algun cas, les diferents imatges que hem estat rebent al llarg d'aquests dies. Moltíssimes gràcies a tota la comunitat educativa, docents, personal d'administració i serveis i sobretot a les famílies per anar mostrant com els seus infants estan passant aquests dies. Ànims, paciència i tranquil·litat!!! Sabem que ens noten a faltar però elles i ells han de saber que nosaltres també els i les notem a faltar, no és el mateix veure'ls presencialment que virtualment!! Molts petons per a tothom!!!  Fotografies

Alumnes de 6è ens ensenyen a rentar mans

20 de març 2020, 4:37 publicada per admin infpri   [ actualitzat el 20 de març 2020, 4:37 ]

Els nois i noies de 6è, acompanyats de la Noemí, van aprendre a fer un rentat de mans higiènic que ens ajuda a prevenir el COVID19. A l'enllaç veureu algunes de les propostes que ens han enviat en vídeo durant el confinament. Els vídeos i molta més informació els trobareu al web d'Infermeria Escolar.

Ajornaments Departament Educació

18 de març 2020, 1:22 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Per la tranquil.litat de totes les famílies, us informem dels darrers canvis, s'han ajornat les PAU de 2n de Batxillerat, les proves de Competències Bàsiques de 6è i les dates de preinscripcions per segon cicle d'Infantil, Primària i ESO,  tot i no tenir dates fixes informades pel Departament d’Educació. Així que surtin us informarem. Moltes gràcies per la vostra comprensió. 
 

Activitats a casa

16 de març 2020, 5:29 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 17 de març 2020, 1:22 ]

El departament d'Educació  ha tancat les escoles fins al 27 de març inclòs. 
Podeu consultar tota la informació referent a les activitats que poden fer a casa les vostres filles i els vostres fills, així com les futures actualitzacions a EDUCAMOS. 
Tot i així les i els docents que fan servir plataformes educatives (Moodle, Classroom...) estan posant informació de repàs i/o aprenentatge en elles, i d'altres faran servir els grups de Gmail de Google per establir el contacte amb les vostres filles i els vostres fills.
Les informacions donades directament per algunes de les activitats extraescolars es faran també via mail i/o donant accés a alguna plataforma pròpia. 
És important que tingueu oberts els canals de comunicació per si hi haguès variacions i se us han facilitat per EDUCAMOS tots els correus de tutores i tutors i el de Sant Antoni.
Moltes gràcies per la vostra comprensió. 

1r d'ESO puja a La Mola

13 de març 2020, 23:37 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Dijous 12 de març l'alumnat de 1r d'ESO va fer la pujada a La Mola al Parc de sant Llorenç del Munt i l'Obac. Aquesta excursió trimestral és la primera de l'ESO que s'emmarca específicament dins la programació d'Educació Física. A banda de gaudir de la natura i de l'excel·lent dia que vam tenir, els nois i noies de 1r van fer l'ascens al cim en quatre grups de nivell en funció dels resultats obtinguts al test de Cooper aquests darrers dies, de manera que tothom pogués caminar al ritme adequat. Un cop al cim vam fer la visita al monestir romànic, vam compartir les llegendes del bandoler Capablanca i el Drac del Munt i van gaudir de les meravelloses vistes en una panoràmica de 360º. Després de dinar i d'una estona de temps lliure, van fer el descens fins a Can Robert on ens esperàvem els autocars per tornar-nos a l'escola. Fotografies.

ESPORTS - JUDO

12 de març 2020, 7:33 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Cardedeu la primera competició del 2020 del Campionat de Catalunya de JUDO, concretament en categoria Benjamí i Aleví.

Volem remarcar el debut del nostre judoka Jofre Pérez (benjamí), que va marxar a casa amb un lluitat primer lloc a la butxaca.
Destacar també, en categoria Aleví, el primer lloc de la Laia (Aleví) i del Dídac (Aleví); el segon lloc de la Carla i del Pol i el pòdium de la Paula.

Per últim, felicitar judokes, famílies i al Joan (entrenador), per la seva paciència, col·laboració i constància. Moltes gràcies. 

FOTOGRAFIES.

1-10 of 1902