Notícies‎ > ‎

Notícies generals escola


Protocol secundària

20 de set. 2020, 7:35 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 21 de set. 2020, 3:46 ]

Adjuntem en document el protocol d'organització de secundària i les diapositives que s'han posat a les xarxes socials (Twitter i Instagram)  perquè tingueu tota la informació. Us recordem que també aquesta informació s'ha enviat a la majoria de famílies a través de la plataforma EDUCAMOS. Gràcies per la vostra confiança i la vostra col·laboració. 

Protocols del CASAL

16 de set. 2020, 2:48 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 19 de set. 2020, 0:42 ]

Benvolgudes famílies,  
podeu consultar adjunt,  el material de suport de la reunió virtual d'ahir de l'apartat d'esports, on hi trobareu tota la informació referent a la oferta d'activitat i al protocol i mesures de prevenció i protecció que activarem amb l'inici de l'activitat extraescolar el proper dilluns dia 28 de setembre. També ho trobareu a la pàgina web, apartat CASAL.
També us adjuntem el protocol definitiu del Casal de totes les activitats que fem.

Per a qualsevol dubte, suggeriment i/o proposta us podeu posar en contacte via correu electrònic amb la delegada d'esports (serena.mirat@santantoni.epiaedu.cat) o la delegada de cultural (alba.segarra@santantoni.epiaedu.cat).
Moltes gràcies i molt bon inici de curs.

Informació Reunions de Famílies Infantil i Primària

9 de set. 2020, 6:51 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Adjuntem en documents el dossier de famílies i les diapositives perquè des del lloc on accediu a les reunions en línia tingueu accés a la informació. Us recordem que també aquesta informació la teniu a EDUCAMOS. Gràcies per la vostra comprensió. 

Activitats CASAL: informacions

7 de set. 2020, 7:55 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Benvolgudes famílies, ens dirigim a totes vosaltres per a comunicar un seguit 
d’informacions per a la vostra organització i planificació de l’inici del nou curs. L’activitat del Casal de l'àmbit esportiu i cultural s’iniciarà a partir del dilluns 28 de setembre. L’espai mediateca entrarà en funcionament el 28 de setembre en l’horari de 16:30 a 18:30 hores dl, dt, dj i de 15:30 a 18:30 dc i dv. Per als àmbits esportiu i cultural es convoquen diferents intercanvis informatius.                                                                                                                    Per les famílies d’infantil i primària que ho necessiten organitzarem un espai anomenat CASAL OBERT de 16.45 a 18:30 hores del 14 al 25 de setembre. El cost de l’activitat és de 2,5 €/dia. Cal fer inscripció via web (enllaç).                                                                                                                                                        Tota aquesta informació està en l'arxiu adjunt.

Vídeos petits del mes d'agost

4 de set. 2020, 3:13 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Us mostrem els vídeos del personal de l'escola fent activitats diverses que han anat sortint en les nostres xarxes socials al llarg del mes d'agost. Moltes gràcies a totes i tots per haver col·laborat amb les vostres aportacions per poder fer els muntatges. Vídeos.

Les escoles són segures

3 de set. 2020, 1:26 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Ahir a "Els matins de TV3" amb Lídia Heredia el nostre director l'Eduard Maza, juntament amb dues directores de centres l'Aurora Ventosa, directora de l'Escola Pau Casals del Vendrell i Carina Torres, directora de l'Institut Les Cinc Sènies de Mataró van participar en una Taula Rodona. Aquest és l'enllaç del vídeo que és propietat de TV3. La durada és de 35 minuts aproximadament.

Gràcies TV3!

Imatges del 13 al 31 de juliol

10 d’ag. 2020, 2:02 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Us mostrem les imatges que han anat sortint a les diverses xarxes socials de l'escola. Tanquem el curs amb les notes de selectivitat i amb 3 mencions d'honor. Un mes diferent de tots els juliols viscuts fins ara, un mes ple d'incerteses venidores, amb l'equip directiu treballant amb una finalitat en comú, educar els nostres infants i joves. Bones i merescudes vacances a tota la comunitat educativa, algunes i alguns seguiran treballant però potser sota una palmera a Barcelona, amb aire condicionat al sofà de casa... i totes i tots amb l'orella posada als canvis que es proposin des de les autoritats competents. 
A tota la comunitat educativa, moltes gràcies per ser al nostre costat i permetre estar explicant el dia a dia de l'escola i el Casal.

Primera quinzena de juliol

13 de jul. 2020, 0:25 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 13 de jul. 2020, 0:25 ]

Us mostrem les imatges que han anat sortint a les altres xarxes socials. Hem començat les vacances, però l'escola no s'atura. En aquests moments tenim el Casal de Vacances obert i avui comencen les matriculacions als estudis obligatoris. Us recordem que a la pàgina d'inici teniu tota la informació sobre el Casal i les activitats pel curs vinent. Gràcies a totes i tots els col·laboradors.  Imatges.

LListats

7 de jul. 2020, 2:57 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 7 de jul. 2020, 3:18 ]

Ja podeu consultar les llistes d'alumnat que s'ha preinscrit a la nostra escola. Us adjuntem els arxius amb els llistats d'alumnes assignats, els que estan en llista d'espera i la llista de tots els que s'han preinscrit dins els períodes normals de preinscripció. Gràcies a totes les noves famílies que s'incorporen a la nostra escola. 

Esports- JUDO

3 de jul. 2020, 2:06 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Avui tanquem el setmanal de notícies judokes després de 3 mesos! Com ja vam introduir a l'anterior "post", compartim les solucions del joc de les 7 diferències! Afanya't a comprovar si les vas identificar totes!

També acompanyem la publicació de cloenda amb un últim dibuix; aquells i aquelles que ho vulguin, podreu pintar-lo al vostre gust :)
Per últim i no menys important, enllacem dos vídeos creats pel nostre tècnic de judo, el Joan Conesa, que ens convida a seguir cuidant la forma durant l'estiu mitjançant uns exercicis originals i amb transferència a la modalitat. També ens recorda la importància de respectar les normes de seguretat i de desconnectar durant les vacances!!
LA SECCIÓ DE JUDO VOS DESITJA MOLT BON ESTIU.
#judoepsa #epsaesports1-10 of 1954