#beuresenseplastic

9 de juny 2019, 7:38 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 9 de juny 2019, 7:42 ]
https://youtu.be/UFBSZjtaqzg
Des de fa gairebé 25 anys a la nostra escola hi ha una part de la comunitat educativa preocupada per la sostenibilitat ambiental de l'escola. Aquest interès ja ens va portar, fa una colla d'anys, a apuntar-nos a la xarxa d'Escoles+Sostenibles de Barcelona. A través de la xarxa participem en diferents projectes per fomentar la sostenibilitat ambiental, com per exemple la campanya d'Embolcalls+Sostenibles.  
Des del curs passat l'Oriol Batlle (professor de l'escola) participa del Grup de Treball Residu Zero en el marc de Barcelona + Sostenible i que enguany ha aprofitat el passat 5 de juny (Dia Mundial del Medi Ambient) per llançar el repte de Beure sense plàstic a tots els membres de la xarxa. 
Des del Grup de Treball de Residus de Barcelona+Sostenible i en el marc de l’Estratègia Residu Zero de l’Ajuntament de Barcelona, pensem que ja és l’hora de posar fi al consum desmesurat de plàstics d’un sol ús de les begudes. Per aquest motiu, us convidem a participar en aquest repte per tal que cadascú participi en l’eliminació de plàstic d’un sol ús de les begudes en els seus espais de treball, centres educatius, organitzacions o en les activitats que dugui a terme per a la ciutadania.

Ens ajudeu!!!!

Comments