DENIP 30 gener 2013

30 de gen. 2013, 23:17 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 31 de gen. 2013, 0:14 ]
El 30 de gener, dia del DENIP ( dia escolar de la no violència i la pau) tot l'alumnat i personal de la nostra escola ens hem trobat al pati per manifestar-nos en favor de la pau.
Totes i tots dúiem barrets amb pompons de colors per dibuixar un gran MANDALA de la pau. L'alumnat de batxillerat ens ha preparat un bonic text sobre la pau que us adjuntem. Els nois i noies de batxillerat i formació professional han fet de servei d'ordre i han ajudat a concentrar la resta de l'alumnat al pati. Els alumnes de 3r d'ESO han acompanyat durant tota la festa als nens i nenes de P3, els de 4t d'ESO als de P4 i P5, els de 1r d'ESO als de 3r de primària, els de 2n d'ESO als de 4t de primària, els padrins i padrines de  5è als seus fillols i filloles de 1r i els padrins i padrines de 6è als seus fillols i filloles de 2n. A més, hi havia tot l'alumnat del SEFED, el personal d'administració i serveis, el de manteniment i tot el nostre professorat. Ha estat una gran festa amb una actuació en directe a càrrec de noies i nois de 3r d'ESO que ens han interpretat la cançó ESCOLTA-HO AL VENT. 
Finalment, representats del GV, i de l'equip directiu s'han compromès, davant de tothom, a seguir treballant per el respecte al medi ambient, com a escola associada a la UNESCO que vetlla per al desenvolupament sostenible i en el marc de l'A21 escolar de l'Ajuntament de Barcelona, signant el COMPROMÍS BARCELONA 22.

Us posem unes imatges per compartir amb totes i tots vosaltres la festa.

MOLTES GRÀCIES A TOTES I TOTS PER PARTICIPAR UN COP MÉS EN LA FESTA DEL DENIP.

DENIP 30 de gener


Ċ
admin epsa2,
30 de gen. 2013, 23:17