El micro, com a les altres

26 de febr. 2015, 10:21 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 26 de febr. 2015, 10:23 ]
Quart dia de concurs i segueix tot a l'aire. Anem empatats amb l'IES Vil.la de Gràcia, malgrat la sort no està de la nostra banda! Demà ens preparem per una final d'infart! No us la podeu perdre!

Avui hem tingut el privilegi de ser representats pel Joan Còdol, pare de la Mariona (alumne de secundària) i la Laia, de primària. Preguntes de cultura, sintonies de serials de televisió, preguntes d'esports i com sempre, la pregunta calenta, la nostra creu, perquè una vegada més ens ha fet perdre punts a l'últim moment. Però estem molt contents i estem disfrutant moltíssim, que és el més important!

Recordeu una vegada més que podeu escoltar el programa al web dels Optimistes. No us perdeu la ruta pel barri que han preparat els de 2nD i l'anècdota increïble de la nostra infermera, la Noemí. Escolteu-la i intenteu esbrinar si és certa o falsa!
http://www.radiocat.cat/optimistesEp! I avui darrer dia per seguir votant la nostra foto a l'apartat "Pessimista qui no voti" del web dels optimistes. Recordeu que ens hi juguem un lot de material esportiu!Gràcies a tots per seguir-nos!