Els optimistes - 2n dia de concurs

24 de febr. 2015, 5:54 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 24 de febr. 2015, 5:58 ]
Avui dimarts, segon dia de programa. El Sergi López (coordinador de 1r cicle de l'ESO) i la Marta Enríquez (alumna de 2n ESO) han estat els nostres representants. I no ho han fet gens malament! No ens emportem els 10 punts del dia, però el concurs d'avui ha estat molt emocionant. Hem anat empatant i avançant, fins que al final, ens ho hem jugat el tot a una pregunta i aquest cop hem perdut, però ja es tracta d'això, oi?

Recordeu que podeu escoltar el programa d'avui al web de Catalunya Ràdio:
http://www.ccma.cat/catradio/els-optimistes/
Hi podreu sentir el reportatge que ens han fet de l'escola. Els micros de Catalunya Ràdio han entrat a P5, a 1r d'ESO, s'han passejat pels patis i han entrat a un laboratori de química. Què hi estaven fent els de 3r? Escolteu-nos i ho sabreu

Per altra banda, MOLT IMPORTANT!
Paral.lelament al concurs de la ràdio, hi ha un concurs al web dels Optimistes. Si hi entreu, a l'apartat "Pessimista qui no voti", hi tenen penjades dues fotos, una de cada escola en competició, l'escola de la foto que més vots rebi guanyarà un lot de material esportiu. O sigui que ja sabeu, voteu-nos tantes vegades com pugueu i passeu aquest encàrrec a tothom qui conegueu!

Tots junts ho aconseguirem!