Els Porquets de Sant Antoni

18 de maig 2015, 6:36 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 20 de maig 2015, 4:17 ]
El passat 9 de maig, Els Porquets de Sant Antoni, la nostra colla castellera, va participar en el primer concurs de castells entre escoles. Les colles participants van ser les de l'Institut Joan d'Àustria, les Escolàpies de Sant Martí i nosaltres. 
Aquesta iniciativa parteix dels Castellers de Barcelona, que han estat assessorant-nos durant tot el curs i que van organitzar l'acte i ens va arribar a nosaltres de la mà de l'AMPA que ens va facilitar el contacte amb ells.
Va ser un dia molt emocionant. Primer el sorteig en el local dels Castellers de Barcelona, després el cercavila fins el Parc del Clot on es desenvolupava el concurs i finalment el concurs!!!
En tot moment va regnar l'esportivitat i la col·laboració entre les colles. Tothom anava a fer pinya als castells de les altres colles. Tothom patia pels altres quan algun castell feia llenya, ...
La nostra actuació no va estar gens malament: pilar de 3, intent de 3 de 5, 4 de 4 net i intent de 3 de 5 (no hi va haver manera), per acabar a la ronda de pilars amb dos pilars de 3 i un de 2 simultanis.

Esperem, el curs que ve, poder millorar la nostra tècnica i anar més amunt.
No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat