ESPORTS: CEEB-ZONA CROSS

8 de juny 2020, 6:16 publicada per Escola Pia Sant Antoni
El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona fa un pas endavant en el seu afany per proposar respostes actives als nens, nenes, joves i ciutadania en general relacionades amb la pràctica esportiva adaptada a les circumstàncies de la situació generada per l’estat d’alarma arran de la pandèmia del Coronavirus.

Us presentem el Zona Cros: diferents circuits urbans per sortir a córrer a qualsevol nivell i repartits simultàniament per tots els barris de la ciutat. Us proposem, a partir del dimarts 2 de juny, que sortiu a córrer i completeu els que tingueu més a prop de casa. Quan vulgueu. Tots aquests circuits, de recorregut curt, són respectuosos i compatibles amb la normativa derivada de l’estat d’alarma decretat per les autoritats públiques i sanitàries. 

Però això no és tot: Engeguem un joc, una challenge. A mesura que aneu completant els diferents circuits, ens ho feu saber. Cada cinc circuits tindreu medalla virtual i, entre tots i totes les que les aconsegueixin, hi haurà sorteig d’inscripcions gratuïtes per la Challenge de Cros del curs vinent. Apunteu-vos i conegueu tots els detalls i recorreguts: https://ceeb.cat/challenge-cros/zona-cros/


Comments