II ConferÈncia Estatal de Joves: “Tinguem Cura del Planeta”

14 de nov. 2014, 4:00 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 14 de nov. 2014, 4:01 ]

II ConferÈncia Estatal de Joves: “Tinguem Cura del Planeta”


Durant el curs passat, es van seleccionar els delegats de cada comunitat autònoma que participarien en aquesta trobada. A Catalunya, el 2 d’abril de 2014 es va celebrar a Sabadell la IV Conferència Catalana “Tinguem Cura del Planeta” i en Pol Monleón de 4t d’ESO dela nostra escola en va sortir escollit.


La Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planeta (CONFINT) és un procés global impulsat pel govern brasiler, que convida joves de tot el món a reflexionar i actuar per millorar el planeta.


Des d’ahir i fins dissabte, més de 120 joves de més de 70 centres educatius vinguts de 10 comunitats autònomes estan en la CONFINT estatal a Barcelona. Enguany, Barcelona rep  joves d’Albacete, de Galícia, de La Rioja, de la Comunitat de Madrid, de Navarra, de Palència, d’Euskadi, de Canàries, de Catalunya i de Múrcia que s’allotjaran a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat de Barcelona.


Els joves intercanvien les diagnosis dels reptes socioambientals detectats als diferents territoris, les accions que porten a terme als seus centres, fan propostes per millorar-les i realitzen tallers d’educomunicació per a donar-ne a conèixer les conclusions.


Molta sort !http://vimeo.com/54429668#at=339