Informació Aturada General

2 d’oct. 2017, 7:54 publicada per Escola Pia Sant Antoni

Benvolgudes famílies,

L'Escola Pia de Catalunya s'adhereix a l'aturada general que hi ha programada per demà.

Creiem que ha de ser un dia en el qual no hi hagi activitat, però alhora, tampoc volem causar un mal major a les nostres famílies, per tant, tindrem uns serveis mínims que en cap cas poden assegurar el funcionament normal del centre.

 

Aquests serveis mínims els estableix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i de Catalunya i es concreten en: una sola persona de l'equip directiu, 1 docent  per cada 6 aules en les etapes d'Infantil i Primària i cap docent per tota l'etapa de Secundària. Així mateix el servei de mitja pensió també es veurà afectat perquè només comptarem, com a màxim, amb un terç del personal. Finalment, també queden anul·lades totes les activitats extraescolars.

Som conscients i lamentem l'afectació que pugui tenir aquesta aturada de país en el vostre dia a dia habitual i us demanem, a aquelles famílies que necessàriament hàgiu de dur els vostres fills a l'escola, la màxima puntualitat perquè la porta, que normalment és oberta, romandrà tancada fora de les hores d'entrada i sortida.

Atentament,

 

Equip Directiu

Comments