P5. Itinerari d'aprenentatge: Com és que ens cauen les dents?

20 de juny 2017, 2:27 publicada per admin infpri

Durant aquest tercer trimestre els nens i nenes de P5 han portat a terme el seu itinerari d'aprenentatge: Com és que ens cauen les dents?
A partir d'un conte que van rebre a la classe, i que molts dels nostres alumnes de P5 començaven a "perdre dents" vam decidir que podríem investigar el perquè ens passava això tots junts, fent-nos preguntes de quantes dents ens havien caigut, que menjàvem quan no teníem dents, fent gràfiques de quantes dents ens havien caigut entre tots... un munt d'activitats que ens van portar a descobrir la importància de la bona alimentació per a la nostra boca, així com conèixer millor la nostra cavitat bucal i tot el què podem fer per a cuidar-la. Finalment, i com a activitat final, i després de rebre molta informació i consells d'experts com els nostres padrins de cinquè, vam organitzar un esmorzar saludable a cada classe per tal de cuidar bé la nostra salut i també les nostres dents!!
Aquí teniu les imatges de totes les activitats que hem fet durant el nostre itinerari per tal de respondre la nostra pregunta inicial.