PRIMERA CLASSIFICADA AL CONCURS D’ANGLÈS “THE FONIX”

29 de maig 2012, 0:53 publicada per admin epsa   [ actualitzat el 29 de maig 2012, 0:54 ]
L’alumna de 5è de Primària de la nostra escola, Meeka Xyza Justiniano Plata, acompanyada per la seva família va recollir el primer premi de la seva categoria a la cerimònia que va tenir lloc divendres 25 de maig a les 18:00 h. a l’INEFC de Montjuïc, Barcelona.
Els classificats en primera posició dels nivells de 5è de Primària fins a 2n d’ESO van rebre com a premi una estada a un “English Summer Camp” de dues setmanes de durada dins del l’Estat Espanyol. 
El "5è. Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya" (THE FONIX 2012) està organitzat per International House Barcelona i per la Fundació Catalana de l'Esplai. El concurs compta amb el suport de la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, motiu pel qual la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau va assistir a l’acte. Ella i els representats de les entitats organitzadores i col•laboradores van fer entrega dels premis als finalistes i guanyadors. 
El periodista Llucià Ferrer, locutor i presentador de televisió, va ser l’encarregat de presentar l’acte i fins i tot va fer-se una foto amb la Meeka en el moment d’entrar. Durant la cerimònia també vam poder gaudir d’una actuació musical del grup Green Duo. 
De part de tots els que formem part de l’escola, moltes felicitats!