Reinaguració de La Fàbrica del Sol

4 de febr. 2018, 23:33 publicada per admin epsa2   [ actualitzat el 5 de febr. 2018, 0:08 ]
Prop de 2.000 persones es van apropar a la Fàbrica del Sol el passat diumenge 28 de gener, en un matí festiu ple d'activitats per descobrir la casa de la sostenibilitat de la ciutat de Barcelona.
Des de l'Escola Pia Sant Antoni vam col·laborar en l'organització de l'acte amb un parell d'alumnes de 1r de Batxillerat del Grup Verd (en Misael Malqui i en Ismail Mehmood) que van formar part de l'equip de premsa+sostenible. Equip que es va encarregar de difondre a les xarxes i donar a conèixer els diferents actes que s'hi anaven desenvolupant al llag del matí del passat diumenge 28 de gener. 

Si voleu saber-ne i veure'n imatges podeu clicar en el següent enllaç 
http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/entitats-i-empreses/bulleti/474/exit-de-participacio-en-la-reobertura-de-la-fabrica-del-sol

o en els proposats en l'agraïment que ens van fer arribar que també teniu tot seguit.

"
Us volíem agrair molt sincerament la vostra participació a la jornada de portes obertes de la Fàbrica del Sol. Pensem que va ser tot un èxit i que sense vosaltres no hagués estat possible!

Gràcies per tota l’energia, la motivació i molt especialment a tot l’alumnat, que va ser la peça clau i protagonista de tota la jornada.

 

Estem preparant una notícia per al proper butlletí del dia 8 de febrer i ens agradaria molt que ens féssiu (alumnat i professorat) arribar les vostres impressions: com ho vau viure, quines van ser les sensacions, anècdotes, etc. Ho podeu fer en el format que més us vingui de gust: vídeo, relat, imatges, etc.

 

Compartim amb vosaltres el recull de fotografies que hem fet i us animem a que hi pengeu també les vostres: https://drive.google.com/drive/folders/1L45c1IuondGHVIZAzYi6cinqxqaQ6-TH?usp=sharing. D’aquesta manera, totes podrem accedir a les fotografies del dia.

Us demanem que ho feu extensiu a l’alumnat perquè sabem que els reporters/es van fer moltes fotografies però no les vam poder traspassar als ordinadors.

 

Per últim, heu vist que hem sortit  als mitjans de comunicació? Aquí teniu un tastet d’algunes notícies que hi ha a la xarxa, però recordeu que podeu buscar amb el hashtag #FàbricaDelSol #EscoleSostenibles #BcnSostenible  tant al Twitter com a l’Instagram i hi  trobareu tots els vídeos, fotografies i notícies que s’han anat penjant.

 

http://beteve.cat/etiquetes/fabrica-del-sol/

https://www.vilaweb.cat/noticies/la-fabrica-del-sol-torna-obrir-les-portes-un-espai-dedicat-a-leducacio-ambiental/

http://www.elperiodico.com/es/barcelona/20180128/barcelona-estrena-la-fabrica-del-sol-para-concienciar-sobre-la-energia-6583773

 

Moltes gràcies! I moltes felicitats!

 

Mireia, Melani, Gina i Alba"