El passat dijous 24 de febrer el pati blau de l’escola va acollir l’esperada festa del bàsquet: la COPA COLEGIAL 2022.

L’equip el Plantel TV va preparar la infraestructura per poder emetre en directe. , Les diferents parts integrants de l’organització de l’esdeveniment s’alineaven en els darrers preparatius i a l’ambient es percebia il·lusió i ganes de recuperar moments tan especials com aquest: tota l’escola recolzant incondicionalment les seves seleccions.
El pati es va anar omplint a poc a poc, els jugadors i jugadores anaven arribant. Cal dir que es percebien en l’ambient somriures, alegria, cooperació i molts nervis (dels bons).
En primer lloc, volem destacar la bona convivència i l’energia positiva que es va donar entre tots els elements. En segon lloc, l’esportivitat i el “gaudir del camí” caracteritzaven l’escenari.
Finalment, encara que el marcador mostri una clara i contundent victòria dels equips visitants, tot l’EPSA sap qui va guanyar realment el passat dijous al pati.
Amb moltes ganes que torni a arribar la següent edició. Sentim molt orgull de l’afició incondicional, moltes gràcies de tot cor. Compartim el contingut de la jornada per posar-hi color a aquestes paraules. Us convidem a llegir les cròniques i donar un cop d’ull a les fotografies dels partits.
EPSA – THAU (masculí)
EPSA –  UE CLARET (femení)
Acomiadem la Copa Colegial 2022 amb el cap ben alt i satisfetes de la feina. Agrair també el grup de Hip-Hop que va ballar a la mitja part del primer partit.
Les fotografies ens han estat cedides pels organitzadors:  Fotografies