EDUCACIÓ INFANTIL

A Sant Antoni entenem l’educació infantil com aquella etapa en la qual els infants mostren grans canvis, el que es reflecteix en el seu dia a dia. Els veiem créixer, fer-se grans i és en aquestes conquestes de la seva autonomia on els educadors els volem ajudar. L’equip de docents, innovador i en constant formació, fa seus els nous reptes educatius  per tal d’incorporar aquells aprenentatges que es consideren elementals i que permeten els infants desenvolupar-se  personalment i socialment.

ELS NOSTRES PROJECTES

Tots els infants gaudiran de ser protagonistes durant  una setmana del curs.

Els divendres a la tarda els nostres infants compten amb la participació activa de les famílies que vénen a passar una estona de diversió tot relatant un conte.

Fem els nostres infants partícips de la cultura més propera a partir de projectes, tallers, visites a museus, a llocs emblemàtics…

En els diferents ambients barregem els infants dels diferents nivells segons els seus interessos o motivacions: ambient científic, artístic, de llenguatge, joc simbòlic i fer i desfer.

Entorn interactiu d’aprenentatge on els infants entrant dins una projecció a terra, aprenen continguts pedagògics.

Gaudim de la lectura a casa, amb la complicitat de les famílies per llegir una sèrie de llibres seleccionats.

Tauletes com a eina engrescadora per al treball visomotriu.

Prenen consciència del significat de les paraules sostenibilitat i medi ambient tenint cura del seu hort.

CELEBRACIONS

Celebració de la Castanyada, la diada de Sant Josep de Calassanç, Nadal, Sant Antoni, DENIP, Carnestoltes, Setmana Cultural-Sant Jordi…

Sortides culturals i lúdiques, presència en les festes del barri. Representacions teatrals obrint l’escola a les famílies.

Participació en el projecte de Desenvolupament Sostenible i en l’Agenda XXI Escolar de l’Ajuntament de Barcelona.