El passat 30 d’abril聽 es va fer la darrera competici贸 CEEB d’aquesta temporada. Les categories que hi participaven van ser mini i alev铆, amb molts bons resultats per part de la nostra entitat.

A la categoria mini, destacar els dos primers llocs de la classificaci贸 general d’en Quim i d’en Pol. Tamb茅 el segon lloc de l’Eric i els dos bronzes d’en Leo i el Mathew. Tot un 猫xit tenir el 50% dels participants enfilats al p貌dium.

El que m茅s orgull ens fa sentir 茅s que, tot i que es tracta d’una modalitat individual, en aquesta competici贸 es valora l’assist猫ncia i els resultats grupals. Tenint aix貌 present us volem fer coneixedors i coneixedores que hem aconseguit classificar l’EPSA en segona posici贸 general de categoria mini, guanyant una copa que podeu trobar exposada a la vitrina de l’entrada.

A la categoria alev铆 vam tenir moltes baixes per diversos motius. Tot i aix貌, el judoka Manel (cintur贸 blanc i amb nom茅s dues competicions d’experi猫ncia) va obtenir un meritori tercer lloc, igual que el Pau; i acompanyats per una plata d’en Jaume.

Moltes felicitats a tothom. Gr脿cies, judokes i fam铆lies.

Aprofitem per avan莽ar-vos dues iniciatives per aquest final de curs:

  • En primer lloc, l’escola Thau ens ha convidat l’11 de juny a una competici贸 de cloenda. Ben aviat facilitarem m茅s informaci贸 a trav茅s de circular.
  • En segon lloc, els dies 7 i 8 de juny (cadasc煤 en el seu grup i hora) es far脿 entrega dels diplomes i cinturons del curs 21-22 al tatami. Les fam铆lies hi estareu convidades amb la idea de fer un tastet conjunt en fam铆lia. Us passarem informaci贸 per escrit durant el mes de maig.

Fotografies